Bilişim Teknolojileri Kim Milyoner Olmak İster Oyunu (6.Sınıf)

Kim milyoner olmak ister oyunu bilişim teknolojileri etkinlikleri içerisinde en sevilen etkinliklerden birisi. Daha önce Celil Öğretmen sitesi içerisinde celilogretmen.blogspot.com/2017/08/bilisim-teknolojileri-kim-milyoner 5.sınıf için kim milyoner olmak ister isimli etkinliği yayınlamıştım. Çok büyük bir ilgi gördüğü için şimdi 6.sınıflar için olan etkinliği yayınlamak istedim.

6.sınıf kim milyoner olmak ister etkinliği içerisinde yer alan sorularda 60 tane soru yer almaktadır. Sorular soru havuzu içerisinde rastgele seçilmektedir. Sorular genel olarak 6.sınıf bilgisayar ağları, telif hakları, bilişim suçları, e posta kullanımı, güçlü parola, iletişim araçları gibi konulardan hazırlanmıştır.

6.sınıflar da ben bu etkinliği uygularken bir öğrenci seçiyorum gönüllü öğrenciler içerisinden. Öğrencimiz tahtaya geliyor eğer 6 sorunun tamamını bilirse + kazanıyor ya da çikolata :) Gerçekten oldukça eğlenceli oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim :)
Bilişim Teknolojileri Kim Milyoner Olmak İster Oyunu (6.Sınıf) Bilişim Teknolojileri Kim Milyoner Olmak İster Oyunu (6.Sınıf) Reviewed by Celil Öğretmen on Ekim 31, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.