Bilişim Teknolojileri Kim Milyoner Olmak İster Oyunu (5.Sınıf)

Bilişim teknolojileri kim milyoner olmak ister yarışması güncellenmiştir. Özellikle 5.sınıf ve 6.sınıf öğrencileri için hazırlanan bilişim teknolojileri kim milyoner olmak ister yarışması içerisinde toplam 60 soru yer almaktadır. Sorular genelde 1. ve 2.üniteden sorulmuştur. 5.sınıf konuları ağırlıktadır. 6.sınıflar içinde isterseniz tercih edebilirsiniz :) Site içerisinde 6.sınıf öğrencileri için farklı etkinlikleri de bulabilirsiniz. celilogretmen.blogspot.com/p/6-sinif-bilisim-etkinlikleri içerisinde 6.sınıf celilogretmen.blogspot.com/p/5-sinif-bilisim-etkinlikleri içerisinde 5.sınıf etkinliklerini bulabilirsiniz. Bazı etkinlikleri zaman içerisinde ekleyeceğim bilginize :)

Kim Milyoner Olmak İster Oyunu Oyna

Kim milyoner olmak ister oyunu içerisinde 60 tane birbirinden güzel sorular yer almaktadır. Sorular sınav öncesi tekrar amaçlı kullanılabilir. Ben kişisel olarak derste gönüllü bir öğrenci seçiyorum ve eğer 6 soruyu da bilirse yani tüm soruları bilirse bir adet + veriyorum :) Öğrencilerim bayılarak bu oyunu oynuyorlar aynı zamanda eğlenceli bir şekilde konu tekrarı da yapmış oluyorlar.

Öğrencilere fotokopi ile kağıt dağıtmak yerine bu tarz etkinlikler yaparsanız öğrenmeler hem daha kalıcı olur hem de daha eğlenceli ders işlemiş olursunuz :) Kullanmış olduğum web 2.0 aracı 60 soruya izin verdiği için soru havuzu 60 sorudan oluşmaktadır. Diğer konular içinde zaman içerisinde bu tarz oyunlar yapacağım :)
Bilişim Teknolojileri Kim Milyoner Olmak İster Oyunu (5.Sınıf) Bilişim Teknolojileri Kim Milyoner Olmak İster Oyunu (5.Sınıf) Reviewed by Celil Öğretmen on Ekim 18, 2019 Rating: 5

4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.